×

Change Language

FI
×
×

Yritys

Yritys

Yhtiöesittely

Health Hack Labs Oy on startup joka kehittää, valmistuttaa ja tuo maahan kehon omia toimintoja voimistavia ja puhdistavia ravintolisiä. Tarkoituksemme on tuottaa uniikkeja ravintolisiä joiden ainesosien toimivuus on vahvistettu tieteellisesti.  

Ensimmäinen tuotteemme on ravintolisäjuoma jonka pääainesosan on tieteellisesti todistettu nopeuttavan alkoholin palamista elimistössä sekä helpottavan alkoholin myrkytystiloissa. Tällä tuotteella tuetaan hyvää oloa ja nopeutetaan alkoholin negatiivisten oireiden poistumista kehosta.

Historia

Yrityksen perustajiin lukeutuva John Niemi on tutkinut erilaisia krapulaan vaikuttavia ravinteita ja vaihtoehtohoitoja useiden vuosien ajan. Tutkimuksen tuloksena olemme onnistuneet löytämään toimivan yhdistelmän luonnollisia aineita, joiden on tieteellisesti todistettu nopeuttavan alkoholin palamista elimistössä sekä auttavan jopa akuutteihin alkoholin myrkytystiloihin. Parhaimmassa tapauksessa nämä oikein yhdistellyt ja annostellut luonnolliset aineet eivät vain lievitä liiallisen alkoholin nauttimisen aiheuttamia fyysisiä oireita vaan ehkäisevät niiden syntymisen kokonaan.
 
Kartoitettuaan markkinaa Niemi totesi yhdessä nykyisten liikekumppaneidensa Pekka Rönkkösen ja Tanja Immosen kanssa, että tuotteella ei ole suoraa kilpailua Suomessa tai muualla Pohjoismaissa. Nykyisin markkinoilla olevat vastaavat tuotteet perustuvat pääosin plasebovaikutukseen tai ne on suunniteltu alkoholin liiallisen nauttimisen aiheuttaman pahan olon ja väsymyksen lievittämiseen eikä oireiden kokonaisvaltaiseen hävittämiseen.

Tämän jälkeen syntyi ajatus tehdä asiat oikein - eli tarjota kuluttajille laadukas vaihtoehto jolla pystytään auttamaan kehon taistelua alkoholin negatiivisia vaikutuksia vastaan. Perustimme yrityksen joulukuussa 2018 ja aloimme formuloimaan tuotetta yhdessä Itävaltalaisen juomateollisuuden toimijan kanssa.

Tulevaisuus

Olemme parhaillaan formuloimassa tuotteestamme hyvinvointijuomaa Itävaltalaisen yhteistyökumppanimme kanssa. Olemme aloittaneet brändäämistoimenpiteet paikallisen markkinointitoimiston kanssa. Tavoitteemme on saada tuotetta kuluttaja-asiakkaille verkkokauppaamme sekä päivittäistavarakauppoihin ennen Juhannusta 2019.

Mikäli olet kiinnostunut tuotteestamme joko asiakkaana, jälleenmyyjänä, tai haluat tehdä kanssamme muuten yhteistyötä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: info@hhlabs.fi

Ota yhteyttä

Mikäli olet kiinnostunut tuotteestamme joko asiakkaana, jälleenmyyjänä, tai haluat tehdä kanssamme muuten yhteistyötä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: info@hhlabs.fi

Henkilöstö

Henkilökunta